Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Vervanging en renovatie (V&R-projecten)

De Nederlandse infrastructuur begint de komende decennia aan een groot renovatie- en vervangingsprogramma van vele kunstwerken, ook bekend onder de noemer V&R-projecten. 

Veel bruggen, viaducten en sluizen in Nederland zijn gebouwd net na de 2e wereldoorlog, in een periode van wederopbouw en flinke uitbreiding van de Nederlandse infrastructuur. Zowel op het gebied van mobiliteit op de weg, als van waterwegen en waterbeheersing.

Veel van deze objecten bereiken komende jaren het einde van hun technische levensduur of hebben deze reeds bereikt. Dit betekent dat veel van deze kunstwerken gerenoveerd of vervangen moeten worden om in Nederland de bereikbaarheid, mobiliteit en waterveiligheid ook voor de komende decennia te waarborgen.

De dienstverlening van Blom Bouw en Infra richt zich de komende jaren met name op deze projecten. Door jarenlange ervaring met het engineeren en bouwen van kunstwerken is Blom Bouw en Infra de ideale partner om de techniek bij ieder V&R-project succesvol te organiseren. Neem gerust contact op voor een uitgebreide portfolio en vrijblijvende kennismaking.

Referenties van vervangings- en renovatie opdrachten:

Zoekt u een projectleider met ruime ervaring in bouw en infra?