Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
"GEBRUIK JE TALENT, DEEL JE KENNIS EN LEER VAN ANDEREN!''
contact

Werkwijze en visie

Blom Bouw en Infra werkt op projectbasis aan uitdagende infrastructurele en bouwprojecten. Voorafgaand aan een opdracht maak ik heldere afspraken over aanpak, scope en bevoegdheden. Ik kan nadere invulling en uitvoering geven aan een bestaand plan, of volgens beproefde methodieken een compleet nieuw plan voor uw project opstellen en uitwerken. In de rol van technisch manager bied ik de meeste meerwaarde in teams die werken volgens het Integraal Projectmanagement Model (IPM).

Bruggenbouwer
Binnen de civiele techniek heb ik ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van integrale infra projecten. Daarbij vormen ook een groot areaal aan vaste en beweegbare bruggen onderdeel van deze ervaring. Maar ook andere uitdagingen zoals projecten in de utiliteitsbouw begeleid ik met evenveel toewijding! Of het nu gaat om nieuwe infraprojecten, renovatie van bestaande infrastructuur of het realiseren van utiliteitsbouw. Bekijk een aantal gerealiseerde projecten. Of neem contact op voor een uitgebreid overzicht van alle projecten.

Samen werken met passie

Ik werk met overtuiging en inzet aan al ‘mijn’ projecten. Door mijn gedegen kennis, ruime ervaring en brede technische interesse ben ik snel de verbindende factor binnen het team. Hiermee weet ik de technische disciplines samen te smeden tot één geheel. Tijdig communiceren met partners en stakeholders hoort daar uiteraard bij.

Deel je talent!

Mijn visie is dat je door je talent in te zetten, je kennis te delen en te leren van anderen, tot de beste resultaten komt. Inmiddels heb ik met deze werkwijze, veel waardevolle praktische kennis opgedaan van andere diverse terreinen binnen bouw- en infra. Of het nu gaat om ontwerpen, contracteren, uitvoeren of risico- en kostenbeheersing. Hierdoor ben ik in staat de verschillende disciplines soepel met elkaar te verbinden en projecten efficiënt te organiseren.

Blom bouw en infra, Anne Blom