Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Technisch en Ontwerpmanagement

Bij het realiseren van bouw- en infraprojecten is het beheersen van de technische en ontwerpprocessen essentieel, net als het afstemmen en aansturen van de verschillende technische disciplines, het bewaken van de voortgang, het bewaken van kosten en risico’s en het beheersen van de raakvlakken. Als technisch manager binnen een IPM team, of als ontwerpmanager binnen een uitvoeringsorganisatie, begeleid ik de technische processen naar het beste resultaat.

Aanpak technisch en ontwerpmanagement
Mijn (integraal) technisch en/of ontwerpmanagement kenmerkt zich door een sterke focus op raakvlakbeheersing tussen disciplines en oog voor de belangen van het totale project en de diverse technische disciplines die moeten worden samengesmeed tot één geheel. Ik zie toe op een correcte informatieoverdracht tussen disciplines en zorg voor een goede beheersing van kwaliteit, budget en planning. Ook het volledig en correct doorvertalen van eisen, zowel vanuit het project als tussen disciplines onderling hoort daar wat mij betreft bij, net als het invulling geven aan het verificatie- en validatieproces.

U schakelt Blom Bouw en Infra in voor:

  • technisch management;
  • (integraal) ontwerpmanagement;
  • raakvlakbeheersing;
  • advisering bouwbaarheid.

Heeft u een technisch of ontwerpmanagement vraagstuk?

Neem dan snel contact op met Blom Bouw en Infra!