Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Projectleiding en Technisch management

Het beheersen van de GOKIT (Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd) is een essentiële succesfactor voor elk bouw- en infraproject. Blom Bouw en Infra kan binnen projecten de rol van (technisch) projectleider, of binnen een IPM-structuur de rol van technisch manager op zich nemen. 

Basis is het inrichten (technische) projectorganisatie voor ontwerp, voorbereiding en realisatie. De juiste competenties op de juiste functies; of het nu gaat om generalisten voor het aansturen van een proces of de inbreng van technische specialisten voor het ontwikkelen van de technische oplossingen. Blom Bouw en Infra kan het project inrichten en beheersen op de GOKIT door middel van technische inhoudelijke sturing, proces- en contractbeheersing en risicomanagement.

Enkele referentieprojecten Projectleiding en Technisch management:

Ontwerpmanagement

Blom Bouw en Infra brengt disciplines samen en laat ze samenwerken voor een optimaal resultaat. Zodat ze aantoonbaar voldoen aan de functionele eisen en bovendien een bouwbaar ontwerp creëren, passend binnen budget en realiseerbaar binnen de projectplanning.  

Naast de inhoudelijke aanpak is het belangrijk te starten met het formeren van het ideale ontwerpteam: vakmensen met competenties passend bij de vraagstelling, klanteisen en technische specialismen. Dan volgt het formuleren van spot-on engineeringsuitvragen. Ook het selecteren van de sleutelfunctionarissen, met de juiste competenties en ervaringen, binnen het projectteam is key voor het projectsucces. Dit geldt voor alle opdrachten, of het nu gaat om het opstarten van een nieuw project of het verbeteren van een ontwerpproces dat als een rijdende trein reeds op volle snelheid is. 

Enkele referentieprojecten Ontwerpmanagement: